Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aspirine.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aspirine.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

mii

Geschreven op: Zaterdag 6 Januari 2007 om 16:30
Ongepast of beledigend?

heey smiley

Ik heb een vraag... smiley
kan je verslaafd zijn aan aspirine?? smiley
Alvast bedankt voor je reactie smiley

En nog een gelukkig nieuwjaar smiley smiley

 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Gunther op Woensdag 8 April 2009 om 15:45 Ongepaste reactie?

tja, volgens wat op internet staat wel.
En bij de vragen heb ik een vraag gesteld ivm mn eigen gebruik ervan, of het ik nu verslaafd ben of niet, al beweert mijn huisarts en acupunturist van niet, toch blijf ik wat onzeker daarover, vooral ook omdat mijn wederhelft altijd maar zegt dat ik verslaafd ben, en de dokters net andersom... Wat is nu juist


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aspirine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)