Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aspirine.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aspirine.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

hanne

Geschreven op: Zondag 5 Mei 2013 om 11:25
Ongepast of beledigend?

Ik moet voor een verslag van een practicum over Aspirine een vraag beantwoorden, maar ik kan deze nergens op internet vinden, zou er hier mij iemand kunnen helpen.
Welke andere bestanddelen zijn er nog aanwezig in Aspirine behal acetylsalicylzuur? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Elise op Woensdag 16 December 2015 om 10:29 Ongepaste reactie?

Beste Hanne

Aspirine is acetylsalicylzuur waar jij het waarschijnlijk over hebt is het aspirine tablet. Dit bestaat uit acetylsalicylzuur en vul stof iets zoals zetmeel of andere lichaamsvriendelijke stoffen die goed oplossen in water evrder zit er eigelijk niks in


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aspirine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)